Houtworm bestrijden in Oosterwolde

0516 - 781 123

Algemene informatie

Service & contact : 0516 - 781 123

Heb jij houtworm in je huis vastgesteld? Dan is het tijd voor actie! Onze professionele ongediertebestrijder uit Oosterwolde komt naar jou toe. De houtwormbestrijder voert een aantal stappen uit, voordat daadwerkelijk gestart wordt met de bestrijding van de houtworm.

  • De aard en omvang van het houtwormprobleem wordt vastgesteld
  • Er wordt bepaald met welk type houtworm we te maken hebben
  • In overleg met jou wordt de beste bestrijdingsmethode gekozen
  • Het hout en de omgeving wordt voorbereid op de behandeling

De ongediertebestrijder gaat aan de slag

Herken houtworm

Voorkom dat houtworm jouw hout gigantisch aantast. Daarom dien je een houtwormplaag direct te herkennen. Dat is meteen wel het lastige, want dit ongedierte weet zich goed te verstoppen.

  • Zie je gaatjes in je hout met daaronder boormeel? Je hebt last van actieve houtworm in hout.
  • Klop je op het hout en klinkt het hol? De larven hebben al behoorlijk het hout aangetast.
  • Hoor je een knagend geluid vanuit het hout? Dat is het teken van boktor in hout.

Houtworm bestrijden zonder gebruik van chemische middelen

Wil jij houtworm laten bestrijden, maar niet met de toepassing van chemische middelen? Informeer eens bij de houtwormbestrijder naar de verschillende mogelijkheden. Er zijn tegenwoordig allerlei soorten behandelingen mogelijk. Denk aan het bestrijden van houtworm met kou, waardoor de eitjes en larven van houtworm ook doodgaan. Let wel, aan sommige bestrijdingsmethoden zitten beperkingen.

Hulp van de houtwormbestrijder uit Oosterwolde

Heb jij een houtwormplaag in huis en wil je ervan af? Neem contact op met onze professionele houtwormbestrijder uit Oosterwolde en je wordt direct geholpen. Met de kennis, kunde en middelen in huis zijn wij binnen no-time bij je om de houtworm bij jou thuis effectief te bestrijden. In overleg met jou wordt de bestrijdingsmethode gekozen en vervolgens gaan we aan de slag. Met onze ongediertebestrijder uit Oosterwolde ben je verzekerd van een succesvolle houtwormbestrijding.

Bestrijding in de omgeving

Ook in omliggende plaatsen voeren wij bestrijdingen uit: Appelscha, Bakkeveen, Donkerbroek, Een West, Fochteloo, Haule, Haulerwijk, Hoornsterzwaag, Jubbega, Langedijke, Makkinga, Nijeberkoop, Oldeberkoop, Ravenswoud, Waskemeer, Wijnjewoude.

Contact

Als u inwoner bent van Oosterwolde en u heeft te maken met overlast van houtworm, dan kunt u contact opnemen met ons meldpunt via bovenstaand servicenummer.

Wanneer u liever per mail contact wilt opnemen kan dat via de website van ongediertebestrijden.com